Fantastisk opbakning!

Kor, kaffe og swing – med fantastisk opbakning!

Endnu en gang er det lykkedes for Munkebokoret – i samarbejde med Jazzflavor – at lave et arrangement, som gjorde at, knapt 150 ”publikummer” havde fundet vej til Munkebo Forsamlingshus en mandag aften i maj.

Et luksusproblem blev det naturligvis, at kormedlemmerne måtte fortrække fra kaffebordet, fordi det optimistisk anslåede besøgstal hurtigt blev nået!

Aftenens program indeholdt mange ”lækkerbidskener” - især i den afdeling, hvor kor og jazzgruppe gik sammen. F.eks. tog ”Fuld af nattens stjerner” af Sebastian kegler hos alle, bifaldet var overbevisende – og det samme gjaldt, m.h.t. fremhævelsen af dirigent og solist (Uffe og Lærke/far og datter) bl.a. i det gamle Grand Prix-nummer ”Skibet skal sejle i nat”.

Vi opnår ikke sådan en succes uden en massiv indsats fra alle i koret – og det er jo lige netop det, det handler om: man hjælper med det, man kan – om det så gælder kagebagning, bordopstilling, planlægning eller ”fodring” af opvaskemaskinen – alle tager en tørn, og derfor kan alle fryde sig over resultatet!

Samarbejdet med JazzFlavor giver koret en utrolig energi – og tilføjer den traditionelle korsang en helt ny dimension. Virkelig værd at satse på!

Vi kan vist med en vis stolthed påstå, at vi lavede et arrangement, som var en ordentlig mavepuster til evt. fordomme om Munkebo!

GN

Del siden