Fra koncerten på Munkebo Bakke

19.06.2016 

Foto: Frank Rusbjerg                

Foto: Frank Rusbjerg 

Foto: Frank Rusbjerg

Foto: Frank Rusbjerg

Tarteletfest

Hyggen i højsædet ...

En lørdag eftermiddag sidst i februar var der tarteletter, kaffe m. hjemmebag, fællessange m.m. på programmet.

En god del af korets medlemmer med ledsager hyggede sig i flere timer i Kulturhuset med dejlig mad, godt selskab og en genopfriskning af vores vellykkede tur til Neuenkirchen i september 2015.

Henrik bidrog med "billedsiden", vi andre med snak og gode historier - alt i alt en sammenkomst, som endnu en gang understreger korets flair for samvær(d).

GN

Tur til Neuenkirchen

 

 Tur til Neuenkirchen 18-20 sept. 2015

Sprich und du bist Mitmensch -

Singe und wir sind Brüder und Schwestern

 

 

 

 

Venskabsbesøg i Neuenkirchens september 2015

En ordentlig én på opleveren ….

Vores tur til Neuenkirchen gik over al forventning. Ikke alene var vi selv godt forberedte bl.a. m.h.t. repertoiret, men vores værter havde også i den grad lagt sig i selen, så vi oplevede en særdeles indholdsrig og hjertelig weekend.

I forsamlingshuset blev vi modtaget med sang fredag aften og derefter beværtet med en buffet af dimensioner – aftenen gik med fælles underholdning og masser af glimt i øjet.

 

Lørdag var der arrangeret ”eine romantische Bootsfahrt” på floden Medem. Båden var fyldt til bristepunktet med tyskere og danskere, og vejret var stort set med os. Dejlig tur!

Om eftermiddagen var der koncert i ”Marienkirche” – en hyggelig kirke, som fik godt besøg af de lokale. Korenes repertoirer var af forskellig genre og supplerede derfor hinanden fint. Som afslutning sang de to kor en fælles sats: ”Sia Hamba”/”We are marching”.

Forsamlingshuset lagde rammer til en helt forrygende aften med pragtfuld – og rigelig! – mad. Vi kappedes nærmest om at overgå hinanden i underholdning – vi forsøgte at lære værtskoret dansk! ”Jeg ved en lærkerede” var oplægget, og de gjorde deres yderste for at lyde dansk. Da de troede, at nu var lektionen ovre, fik de lige en enstemmig version af sangen på melodien ”The preacher”. Anne talte for på tysk og trampede takten!

Vi havde en munk af træ med som foræring, og de måtte lægge øre til fortællingen om, hvorfor Munkebo hedder, som den gør.

 

Søndag overraskede de os med en buffet af pindemadder o.a. lækkerier – og derefter stillede vi op til det store gruppebillede, hvorefter den store afskeds-scene tog sin begyndelse.

 

Auf Wiedesehen (We´ll meet again) blev – blandt mange andre – sunget, mens vi myldrede ind i bussen.

Del siden