Besøg fra Norge 2019

 

Endnu et uforglemmeligt besøg af Vox Egeri🙂!

 7. September 2019 går ikke i glemmebogen foreløbig!

Vox Egeri fra Hokksund, Norge, som vi havde en meget tæt kontakt med tilbage i 90´erne, havde meldt sin ankomst – nu i en lidt ændret udgave – men humøret og engagementet var det samme!

Fredag aften oplevede mange af os en fantastisk koncert i Fredens Kirke i Odense, hvor Vox Egeri sammen med Fynsk Cantilena gav os et brag af en koncert – virkelig noget der gav gåsehud!

Lørdagen stod så helt i Munkebokorets tegn.

Først en smuk og solrig tur til Hindsholm med Morten Eriksen som velkvalificeret guide. Turen sluttede i Kølstrup Kirke, hvor Vox Egeri lige gav en smagsprøve på satsen ”Laudate”.

Om eftermiddagen var der kaffebord med Munkebokorets (efterhånden ret berømte) kagebuffet, og derefter sang vi for hinanden i ”Salen” som jo ikke ligefrem glimrer ved en fantastisk akustik – men smilene og lysten til at synge var så afgjort til stede.

En afslappet stund med et ”lille glas” og Henrik som hyggepianist ledte os videre til aftensmaden – en lækker buffet udefra – og en hyggestund, som fuldt ud levede op til ”gamle dages” niveau.

Afsked ved bussen i en smuk septemberaften – ”Nu er jord og himmel stille” i en (så godt som) trestemmig udgave fra Munkebokoret, som virkelig kan rose sig af at være rutinerede værter – og gå til opgaverne med stor energi.

Tak for en god indsats til jer alle!

Invitationen til at komme til Hokksund udeblev heller ikke!

 

GN

Ved tårnet på Munkebo Bakke

Ved tårnet på Munkebo Bakke

Del siden